Zaagsel

Hygiënisch en super vochtopname

Zaagsel is een fijn houtproduct en is kleiner en fijner van structuur dan de houtvezel. Zaagsel wordt vooral als bedding gebruikt in varkens- en rundveehouderijen. Dit gebruiksvriendelijke product heeft een groot absorptievermogen en dat maakt zaagsel als bodembedekker bijzonder functioneel.

Optimaal gemak voor uw vee

Zaagsel zorgt voor een egale bodembedekking in uw stal. Uiers van uw vee blijven daardoor mooi schoon en droog, waardoor de kans op infectie wordt verminderd. Kortom, comfort en gemak in toepassing, maar ook voor uw vee.

Plospan Medi+ en Plospan Super

Naast het normale zaagsel bieden we ook Plospan Medi+ en Plospan Super binnen ons assortiment. Plospan Medi+ heeft een desinfecterende werking en vermindert daardoor extra de kans op ziekteverwekkende bacteriën in de ligbedden. Plospan Medi+ bevat de juiste verhouding zaagsel en mineraal complex voor een optimaal effect in uw stal. Plospan Super wordt dubbel gezeefd en is hierdoor het meest stofvrij van onze zaagselproducten.

140 liter strooivolume of los gestort

Ons zaagsel is verkrijgbaar in grootverpakking en wordt geleverd in een standaard verpakking van 140 liter strooivolume. Het product wordt gezeefd en stofvrij verpakt in 100% recyclebaar folie. Naast grootverpakking behoort los gestort zaagsel ook tot de mogelijkheden.

Stofvrij 3/6
Absorptie 6/6
Hygiëne 5/6
Volume / comfort 2/6

Specificaties

Zaagsel

Strooivolume: 140 liter
Per pallet: 36 stuks
Variaties: Super, MediPlus
Pallet: 133 x 120 x 160 (H x B x L)

Kan ook per 40 cub los gestort worden geleverd.

pallet-zaagsel